Whitney Houston. Из цикла концертов, посвященных мировым звёздам популярной музыки

Начало мероприятия: 04.10.2018 19:00

Место: Днепропетровская филармония им. Л. Когана

Адрес: Днепропетровск, ул.Ленина, 6

Цена билетов: от 80.00 до 150.00 грн.

«Whitney Houston» з циклу концертів, присвячених світовим зіркам популярної музики
Виконавці: фіналістка «Фабрики зірок» Ольга Вороніна (вокал), вокал-шоу «Консонанс», Ігор Наумов (саксофон), шоу-гурт «Джем-Сі», шоу-балет «Каданс», танцювальний гурт Trance Dance
У залі гасне світло, на екрані з'являється знайомий образ, звучить і зачаровує музика - саме так починається шоу програма, присвячена неповторній Уїтні Хьюстон - співачці з дивним голосом ... Напевно, сьогодні не знайдеться на світі такої людини, яка хоча б раз не чула пісень цієї великої співачки. Її знають усі. Саме тому в нашій сьогоднішній програмі ми постараємося розповісти про Уїтні Хьюстон як про жінку, яка просто була собою - чарівною і жахливою, мінливої ю та суперечливою.
Уїтні Хьюстон - велика виконавиця, яку світ втратив в 2012-му році. Ще за життя вона стала легендою. Уїтні, з її феноменальним голосом і емоційною глибиною стала першою афроамериканкою, яка підкорила велику сцену і здобула повсюдну світову славу.
Програма, поставлена про неї в Дніпропетровській філармонії, це розповідь про її нелегку долю і становлення, наповнена піснями як самої Уїтні, так і піснями і музикою тих років. Звучить музика: яскрава і різноманітна, як і сам Хьюстон. Всі учасники цього шоу вкладають в своє виконання частинку своєї душі, так само як це робила вона.