Christmas Jazz Songs - Louis Armstrong, Ella Fitzgerald

Начало мероприятия: 31.12.2017 19:00

Место: Дом Архитектора

Адрес: Киев, ул Бориса Гринченко 7

Цена билетов: от 225.00 до 450.00 грн.

31 грудня в Будинку Архітектора Pavel Ignatyev Quartet, Аняня Удогво і Кемі Оке виконають для вас Christmas Jazz Songs в рамках програми Louis Armstrong & Ella Fitzgerald.
У цей вечір прозвучить особливий, новорічний джаз. Ви почуєте твори неповторного Луї Армстронга і однієї з найбільших вокалісток в історії джазової музики Елли Джейн Фіцджеральд.
"Пані Ніксон і я розділяємо горе мільйонів американців у зв'язку зі смертю Луї Армстронга. Він був одним із творців американського мистецтва. Людина яскравої індивідуальності, Армстронг завоював всесвітню популярність. Його блискучий талант і благородство збагатили наше духовне життя, зробили його більш насиченим", - президент США Richard Milhous Nixon
Луї Армстронг - джазовий трубач, який не потребує представлення, його ім'я знайоме кожному. Саме він, поряд з Дюком Еллінгтоном, Чарлі Паркером, Майлсом Дейвісом і Джоном Колтрейном зробив найбільший вплив на розвиток джазу і зробив багато для його популяризації в усьому світі.
Елла Фіцджеральд не просто джазова вокалістка, Елла - це ім'я «першої леді джазу» За кандидатуру Елли на звання «Кращої співачки світу» проголосували Армстронг, Гудмен, Еллінгтон, Пітерсон. На питання, кого представити до цього звання, Френк Сінатра відповів: «Навіщо ви питаєте, звичайно ж, Еллу». Кросбі сказав: «Тільки вона! Не важливо з кого вибирати - чоловіків, жінок або дітей ... ».
Два знакових імені в світі джазу, їх дует був також успішний, як і очікуваний. Елла Фіцджеральд і Луї Армстронг випустили три спільних студійні альбоми на студії Verve, два з них складалися з джазових стандартів: Ella and Louis (1956) і Ella and Louis Again (1957), третій містив аранжовані арії з опери Джорджа Гершвіна «Поргі і Бесс» ; крім цього на початку 1950-х рр. Елла знову зробила кілька записів разом з Армстронгом.
Новорічні хіти виконають Pavel Ignatyev Quartet і два найкращих джазових вокалу України - Аняня Удогво і Кемі Оке.
Павло Ігнатьєв виконує авторську музику у властивій йому неповторній емоційній манері, яку називають modern classical і сучасний джаз. Його музика змушує серця слухачів битися швидше - стільки в ній емоцій і почуттів, що хочеться бути частиною чогось прекрасного ... прекрасного як ця музика.
Соло в цей вечір будуть два учасники проекту "Голос країни", два джазових виконавця, які викликали овації не тільки від для глядачів, а й журі конкурсу на етапі сліпих прослуховувань. Світові хіти легенд джазу виконають Аняня Удогво і Кемі Оке.
Запрошуємо вас послухати улюблені Christmas Jazz Songs 31 грудня в Будинок Архітектора за адресою ул.Боріса Грінченка, 7. Початок о 19:00.