Міжнародна програма резиденцій НОВИХ МЕДІА “Kavaleridze. RE:VISION"

З 15 по 25 жовтня у самому серці Києва на Андріївському узвозі художники з Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, України та Польщі зібрались працювати в музеї-майстерні І.Кавалерідзе аби за десять днів насиченої роботи підготувати нову сучасну експозицію для
музею за допомогою мистецтва нових медіа. Приходьте подивитись, як змінився музей, наповніть себе новими яскравими враженнями. Вже 25 жовтня о 17 годині відбудеться відкриття кураторської виставки, де ви зможете побачити результат роботи резидентів.

З 26 жовтня по 4 листопада у рамках презентації нової експозиції музею буде проходити освітня програма - цікаві лекції від українських та польських мистецтвознавців. Отже, якщо ви бажаєте отримати нову цікаву інформацію і з користю провести свій час, то неодмінно завітайте в музей-майстерню І.П. Кавалерідзе на Андріївському узвозі, 21.
 
На виставці будуть представлені роботи Анастасії Іванової, Анни Джибладзе, Еліаса Парвулеско, Станіслава Мензелевського, Павла Войницького та Євгена Рогозіна, Катержини Пірог, Максима Ходака, Павла Жуковського, Радіона Чічіка, Світлани Островської, Таїсії Мельник і Миколи Марусика, Вахрама Акімяна, Зої Памірової-Матрос, Зузанни Герцберг.
 
Куратор проекту Вікторія Данелян.
 
Організатор проекту - міждисциплінарний центр розвитку мистецтва та культури "Dream
Projects" разом з Музеєм-майстернею І.П. Кавалерідзе, за підтримки Українського Культурного Фонду у партнерстві з Інститутом Адама Міцкевича
 
Докладніше про всі події на сторінці Facebook
https://www.facebook.com/dreamprojects.center/
та на сайті проекту
https://kavaleridze.wixsite.com/revision
 
Вхід на всі заходи безкоштовний