Битва Оркестров

Начало мероприятия: 21.04.2018 19:00

Место: Октябрьский дворец

Адрес: Киев, ул. Институтская, 1

Цена билетов: от 150.00 до 950.00 грн.

За концепцією шоу Битва Оркестрів на сцені одночасно знаходяться два колективи, які ніби кидають один одному виклик і намагаються перевершити своїх вiзавi власною майстерністю та винахідливістю.
Шоу поєднує у собі віртуозність та величезний досвід оркестрів світового класу та істинний талант, гумор і креатив кожного з понад 100 музикантів, солістів, танцюристів та ведучих, які в цей вечір виступатимуть для столичної публіки!
Музична "битва" складається з трьох частин:
АВТОРСЬКИЙ ТУР – оркестри виконують авторські твори написані диригентами оркестрів або твори, які подаровані оркестрам авторами.
НАЦІОНАЛЬНИЙ ТУР – оркестри виконують народні, класичнi та сучасні нацiональнi хіти своєї країни.
СВІТОВІ ХІТИ – оркестри виконують найвідоміші світові шедеври від класичної музики до рока та найсвіжіших хітів!
Шоу насичене романтикою і драмою кожної ноти!
Переможця БИТВИ ОРКЕСТРІВ обирає тільки глядач, який присутній у залі! Для обрання переможця необхідно опустити свій квиток в один з двох боксів з логотипами оркестрів.
«Битва Оркестрів» – вражаюче поєднання величі та елегантності, як і саме місце проведення – розкішний Міжнародний Центр Культури та Мистецтв! Звук, світло, спецефекти і сценічна архітектура порадують навіть вимогливого глядача.
Шоу створюється прямо на очах глядачів руйнуючи стереотипне сприйняття симфонічної музики! Битва Оркестрів – це справжня подія, яка не залишить байдужим жодного слухача!
Унікальну концепцію шоу Битва Оркестрів, аналогів якому немає в усьому світі, створила компанія Magic Box. Організацією концерту займаються справжні професіонали своєї справи - компанії Квартал-Концерт та Magic Box, це означає, що БИТВА ОРКЕСТРІВ пройде на височайшому рівні!
Оркестри вже готуються, підготуйся i ти!

Видео