Приговор оргазму не подлежит

Начало мероприятия: 30.05.2017 19:30

Место: CARIBBEAN club

Адрес: Киев, ул. Коминтерна, 4

Цена билетов: от 100.00 до 300.00 грн.

30 травня обов’язково завітайте до Caribbean Club на захоплюючу виставу «Вирок оргазмові не підлягає». Талановиті актори, актуальний сюжет, сміх до сліз – все це зробить ваш травневий вечір приємним та незабутнім.
Вистава, що цього разу пропонується до перегляду, представлена авторами як вистава-роздум. В ній жодному учаснику не вдасться залишитися непоміченим. Та жоден глядач не зможе бути байдужим. Приходьте й перевірте!
 
Незвичайна постановка пропонує вам стати активними спостерігачами за подружнім життям героїв. Але навіщо? Щоб відшукати істину та визначити винних і потерпілих. 
Але чи так це просто насправді? І чи можливо визначити серед учасників подій «білих та пухнастих» і протиставити їм табір «тих, хто зійшов зі шляху праведного»? Адже може й таке статися, що всі герої варті один одного і тоді – одне лиш життя зможе розставити все на свої місця… Ви навіть не встигнете помітити того моменту, коли вистава затягне в гущавину подій і примусить оцінювати факти, робити висновки, ставати на той чи інший бік. На перший план вийде те, що завжди залишається не поміченим. Це буде ретроспектива в минуле й погляд у майбутнє. І спробуйте-но не розсміятися, коли в героях постановки упізнаєте самих себе, з тими ж безглуздими аргументами та такими ж «милими» звичками! Чекаємо на вас!